Costablanca Lamarina
Costablanca Lamarina
Costa Blanca La Marina
Costa Blanca La Marina

Ons aanbod in: Pinada Beach La Mata

In het gezellige dorpje La Mata, aan de Costa Blanca, bevindt zich Pinada Beach. Een prachtig nieuw complex, met modern ingerichte appartementen die voorzien zijn van al het nodige conform wat u zich kunt wensen. Alle dagelijkse benodigdheden kunt u te voet in het dorp halen. La Mata heeft een klein centrum, een kerkpleintje en een gezellig wekelijkse markt op woensdag. De enorme uitgestrekte stranden staan bekend als de mooiste zandstranden van de Costa Blanca.

Het zandstrand Playa la Mata ligt op nog geen 20 meter afstand. In de omgeving kunt u uitstekend golfen. En voor de natuurliefhebbers is dit een ideale locatie. Pinada Beach is gelegen vlakbij een beschermd vogelnatuurgebied. (Laguna Salada de la Mata). Voor de winkelliefhebber ligt het winkelcentrum Habaneras op ongeveer 5km afstand. Iets verder van de residentie (op ongeveer 20km.) ligt La Zenia Boulevard, dit imposante en royaal opgezette winkelcentrum is het grootste shoppingcenter van de hele Costa Blanca. Het beschikt over 150 winkels gebouwd op 161.000 m2.

Natuurlijk kunt u in uw vakantie genieten van de 2 gemeenschappelijke zwembaden die bij het complex zitten. Ook op het algemene dakterras met adembenemend uitzicht is het genieten. De natuurlijke omgeving van strand en duinen nodigt u uit voor lange wandelingen. Bekijk rustig ons aanbod, voor vragen staan we graag tot uw beschikking, Pinada Beach staat garant voor een onbezorgde vakantie!