Costablanca Lamarina
Costablanca Lamarina
Costa Blanca La Marina
Costa Blanca La Marina

Ons aanbod in: Aqua Nature La Mata

In het gezellige dorpje La Mata, aan de Costa Blanca, bevindt zich de residentie Aqua Natura. Een prachtig, nieuw complex met modern ingerichte appartementen die voorzien zijn van al het nodige comfort wat u zich kunt wensen. Alle dagelijkse benodigdheden kunt u te voet in het dorp halen.

La Mata heeft een klein centrum, een kerkpleintje en een wekelijkse markt op woensdag. De enorme uitgestrekte stranden staan bekend als de mooiste zandstranden van de Costa Blanca. Het zandstrand Playa la Mata ligt op nog geen 50 meter afstand. In de omgeving kunt u uitstekend golfen. En voor de natuurliefhebbers is dit een ideale locatie. Aqua Nature is gelegen naast Laguna Salada de la Mata, een beschermd vogelnatuurgebied. Voor de winkelliefhebber ligt het winkelcentrum Habaneras op ongeveer 5 km afstand. Iets verder van de residentie (op ongeveer 20 km) ligt La Zenia Boulevard, dit imposante en royaal opgezette winkelcentrum is het grootste shoppingcenter van de hele Costa Blanca. Het beschikt over 150 winkels gebouwd op 161.000 m2.

Uiteraard hoeft u niet weg te gaan voor vermaak, want van 14 mei tot en met 14 oktober kunt u gebruik maken van het grote gemeenschappelijke zwembad met kinderbad. Tevens ligt er naast de residentie een leuk aangelegd park met een speeltuin voor de kleine kinderen, een sportveld en jeu de boules banen.

De dichtstbijzijnde luchthaven is Alicante-Elche, gelegen op zo´n 30 km van La Mata. Bekijkt u rustig ons aanbod, voor vragen staan we graag tot uw beschikking. Overtuig uzelf ervan dat Aqua Nature u de garantie geeft voor een onvergetelijke vakantie!