Costablanca Lamarina
Costablanca Lamarina
Costa Blanca La Marina
Costa Blanca La Marina

Ons aanbod in: Alhaurín el Grande

Alhaurín el Grande is een stad gelegen in de provincie Málaga in de autonome gemeenschap van Andalusië in het zuiden van Spanje.

Het beslaat een gebied van 73,1 km2 dat zich uitstrekt van de noordelijke helling van de Sierra de Mijas en de vlakte van de rivier de Guadalhorce, waar afwisselende gewassen van citrus- en andere boomgaarden met fruitbomen te vinden zijn.

Het centrum van de stad is zeer aantrekkelijk met wegen en voetgangersloopbruggen en gebouwen in verschillende stijlen, waarvan vele bijzonder mooi zijn. Er is een klein park in het centrum, met veel oude bomen en loopbruggen en beekjes en het park heeft een kleine waterval. Vanuit bijna elke straat en loopbrug heb je uitzicht aan het einde van de prachtige omliggende bergen.

Het bevindt zich tussen de rivier de Fahala en de stroom van Blas González. De kust is dichtbij en er is een netwerk van wegen om er te komen. De luchthaven van Málaga en Torremolinos liggen op ongeveer 30 minuten rijden en Fuengirola en het strand op slechts 20 minuten. Ook de plaatsen Marbella en Mijas kunt u gemakkelijk bereiken vanuit Alhaurín el Grande. Vanuit Alhaurín heb je uitzicht op de “Hoya de Málaga”, het dal van Málaga, vol met citroenbomen en andere fruitbomen.