Costablanca Lamarina
Costablanca Lamarina
Costa Blanca La Marina
Costa Blanca La Marina

La Marina Tusades 7 min.
Rijdt naar de rotonde bij de Lidl en ga op de rotonde op de N332 driekwart rond richting Alicante. Meteen rechts aanhouden la Marina Playa. Voor de Camping rechtsaf. Op het eind is een schitterend zandstrand met bewaking en bedjes en kleine horeca. 250 meter begint rechtsaf op dit strand het naturistengedeelte.

La Marina Playa 8 min.
Mooi strand met toezicht. Ligbedjes en parasols te huur. Verschillende restaurants voor een lichte lunch. Rij helemaal terug tot aan de rotonde bij het grote benzinestation. Neem de halve rotonde en rij helemaal naar beneden tot aan het dorp LA MARINA. U staat nu voor stoplichten met aan uw rechterhand een grote keramiekwinkel. U steekt de straat over rijdt weer rechtdoor tot aan het strand.

Playa Elx : 10 min.
Een rustig strand dichtbij PLAYA LA MARINA. Neem dus eerst de zelfde route. Ga aan het einde naar links langs het restaurant over de parkeerplaats rij door de duinen tot aan de volgende parkeerplaats parkeer daar uw auto en geniet van zon en zee.

Playa el Pinet : 12 min.
Rustig strand zonder faciliteiten met 1 restaurant voor een eenvoudige lunch. Dagschotel of wat tapas. Volg dezelfde route als hierboven is beschreven tot aan de stoplichten bij de keramiekwinkel , hier gaat u links af LET OP!! eerst de weg oversteken en dan pas linksaf. U rijdt door de hoofdstraat van LA MARINA direct als u het dorp uit bent ziet u een klein bord EL PINET u gaat hier rechts af en volgt deze weg tot aan de kust.